PERUSTOTTELEVAISUUSKURSSIT STARTTAA ELOKUUSSA 21.8. ja 25.8. alkaen

9.7.2024

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 31.7.2024

 

Auran Nuuskut ry järjestää jäsenilleen ilmaisen viiden kerran perustottelevaisuuskurssin keskiviikkoisin 21.8. ja sunnuntaisin 25.8.  alkaen pentuikäisille (4-9 kk) ja junnuille (10-18 kk). Kurssille otetaan korkeintaan 8 koirakkoa per ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmät ovat yksi (tarvittaessa kaksi) keskiviikkoisin ja yksi sunnuntaisin. Ryhmäjako tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä koirakoiden iän mukaan  ja se ilmoitetaan kursseille päässeille kurssikirjeen yhteydessä.

Kurssipaikkana on ulkokenttä keskiviikkoisin Turun alueella ja sunnuntaisin Raision Myllyn lähellä. Kurssilaiset saavat tarkemmat ohjeet kurssikirjeessä.  Ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 17.30, toinen klo 18.30. Koulutuksen kesto on n. 45-50 min.

Kurssi-ilmoittautumiset otetaan vastaan lomakkeella, joka on auki 31.7. klo 16:00 - 2.8.24.

Lomake löytyy yllä mainittuna aikana sivulta: Koulutus | Auran Nuuskut ry

Kurssi on suosittu ja kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan. Kurssille otetaan sisään koirakot tästä syystä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jotta kaikki halukkaat kuitenkin pääsisivät kursseille jossain vaiheessa, kurssilta ulosjääneille tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon seuraavalle kurssille.

 

Iloisin terveisin,

Kurssin kouluttajat: Terttu, Mirkka ja Elina