Ohje valioilmoituksen tekoon

Auran Nuuskut ry:n jäsenten koirien valioilmoituksia julkaistaan Räpylätassu-lehdessä ilmaiseksi. 

Ilmoituksina  julkaistaan äskettäin (alle 12 kk sitten) saavutettuja valioarvoja. Ilmoituksia julkaistaan jokaisessa lehden numerossa sitä mukaa kuin toimitus niitä saa (lehden aineistoaikataulu huomioiden). Valioilmoitukset julkaistaan yhdenmukaisessa muodossa niin, että ilmoitukset sisältävät kyseiseen valioarvoon oikeuttavat tulokset tietyllä tavalla muotoiltuina.

Vain valioarvon saavuttamiseen vaikuttaneet tulokset sisällytetään ilmoitukseen (varsinaisten lajitulosten lisäksi esimerkiksi taipumuskoetulos tai näyttelytulos, mikäli ko. tulokset ovat vaatimuksia ko. valioarvolle). 

Valioilmoituksessa on tekstiä ja yksi kuva. Teksti ja kuva lähetetään sähköpostilla osoitteeseen AuranNuuskutTiedotus@gmail.com otsikolla ”Valioilmoitus Räpylätassuun”. Viestissä tulee mainita kuvaajan nimi ja myös mainita, että kuvalle on saatu kuvaajalta julkaisulupa.

Yksityiskohtaiset ohjeet valioilmoituksen laatimiseen löytyvät alla olevasta PDF-tiedostosta.

Esimerkkejä nykymuotoisista valioilmoituksista voit katsoa esimerkiksi Räpylätassu-lehden numerosta 1/2021. Myös alta löytyvän valioilmoitusohjeen lopusta löytyy esimerkkejä.