Jäsentenvälinen (epävirallinen) NOME-koe


Auran Nuuskujen Jäsentenvälinen nome-mestaruus kisataan tänä vuonna epävirallisena, leikkimielisenä Wirtuaali-WT -harjoituskokeena! Tarkoituksena on aktivoida ja kannustaa harrastajia treenaamaan koiriensa kanssa rodunomaisia lajeja. Tapahtuma on avoin kaikille halukkaille, mutta vain yhdistyksen jäsenet ovat mukana kisaamassa Jäsentenvälisestä mestaruudesta.

Wirtuaali-WT alkaa la 16.4.2022 ja kestää yhteensä viisi viikkoa. Joka viikko julkaistaan yksi tehtävä, jonka osallistuva koirakko suorittaa viikon kuluessa. Tehtävät laaditaan luokan tason mukaan. Suoritus tapahtuu videoimalla tehtävä ja palauttamalla video tehtävänannon oheen Facebookiin. Suoritettavia tehtäviä tulee siis yhteensä viisi. Tehtävät laatii Kati Tuominen (Katin koirakoulu). Tehtävät suoritetaan dameilla ja tehtävät pystyy suorittamaan ilman avustajia.

Tehtävät arvostellaan WT-sääntöjä mukaillen, luokan taso huomioiden. Koiraa saa tarvittaessa auttaa onnistumaan tehtävässä. Tuomareina toimivat Petri Tuominen sekä Päivikki Kiuru.

Luokkien parhaat palkitaan!

Koemaksu on 10 € / koira. Kokeeseen ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu Auran Nuuskujen tilille FI87 5014 0520 0047 90. Käytä viitenumeroa 8222. Lähetä maksun jälkeen sähköposti osoitteeseen aurannuuskutnome@gmail.com. Ilmoita sähköpostissa osallistuvan koiran VIRALLINEN NIMI ja luokka sekä omat yhteystietosi. Kerro myös, jos olet Auran Nuuskujen jäsen. Liitä sähköpostiin kuittikopio tai arkistointitunnus osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään ke 13.4.2022.

Kokeen luokat:

* Pennut: koirat, joilla ikää 16.4.2022 alle 9 kk.

* Tulokkaat: koirat ( >9kk), joilla ei ole NOU1-tulosta

*Alokkaat: koirat, joilla rodunomaisista lajeista tuloksena NOU1-AVO0

* Konkarit: koirat, joilla rodunomaisista lajeista tuloksena vähintään AVO3.

Koiran saa halutessaan ilmoittaa tasoaan korkeampaan luokkaan, muttei alempaan.

Suoritusvideoita ei saa leikellä tai muuten editoida. Videossa tulee kuulua "luonnolliset äänet", toisin sanoen musiikin liittäminen tai muu äänien muokkaaminen/vaientaminen ei ole sallittua. Koiran lähetyksessä ja damin palautuksessa tulee näkyä sekä koira että ohjaaja, muuten koiran suorituksen aikana voi zoomata halutessaan koiraan. Videon palauttamisesta määräaikana on vastuussa osallistuja. Myöhästyneistä tai puuttuvista suorituksesta tehtävän tuloksena on 0 pistettä, mutta osallistuja saa jatkaa mukana seuraavalla viikolla. Palautettua videota ei saa poistaa tai vaihtaa palautuksen jälkeen. Yhtä tehtävää kohden huomioidaan vain yksi video.

Muistathan, että kyseessä on TÄYSIN EPÄVIRALLINEN ja LEIKKIMIELINEN tapahtuma, jonka päätarkoituksena on aktivoida ja kannustaa koiria ohjaajineen treenaamaan rodunomaisia lajeja ja pitää hauskaa!

Wirtuaali-WT facebookissa:

https://www.facebook.com/groups/535036177890663

Tervetuloa mukaan!


Jäsentenvälisen nome-kokeen säännöt.


Vuoden 2019 Alokas Hakukoneen Messenger "Kauno" kuva: Julia Gustafsson