Koulutus

Kisanneille ja kisaamaan pian aikoville ohjatut treenit ja omatoimihäiriötreenit.

Ohjatut treenit vaihtuvilla teemoilla
hallikaudella joka toinen torstai 4.10 alkaen klo 18.30-19.30 sisähallissa. Jokainen kerta on ohjattu ja treeni tehdään kunkin koirakon tason mukaisesti. Jokaiselle teemakerralle otetaan 5 osallistujaa, osallistuakseen treeneihin tulee olla AN jäsen. Kertaa ei pidetä, jos osallistujia alle 3. 
Ohjattuihin treeneihin voi osallistua Auran Nuuskujen tokon kisaavien ryhmässä olleet tai jatkokurssitason käyneet tai koirakot, jotka muuten tietävät jo tokoliikkeet ja ovat niiden alkeita tehneet. Kertamaksu 7e maksetaan hallissa kouluttajalle. 
Ohjattujen treenien teema tulee viikoittain julkaisuna AN tokokoulutukset Facebook-ryhmään aina sunnuntaisin ja 5 ensimmäistä julkaisua kommentoinutta otetaan kyseiselle treenikerralle. Ilmoittautuminen tapahtuu aina keskiviikkoihin mennessä. Eli nopeat syövät hitaat systeemillä edetään.

Omatoimihäiriötreenit 
hallikaudella torstaisin klo 17.00-18.30 tai 19.30-21.00 sisähallissa. Omatoimihäiriötreeneissä ei ole kouluttajaa vaan kaikki suunnittelevat oman treeninsä ja autetaan toinen toisiamme. Treeneihin voi osallistua, jos sitoutuu treenaamaan aktiivisesti vähintään 2 krt kuukaudessa. Näihin treeneihin osallistujilta ei kenttäkaudella oteta maksua vaan ns. kenttäkorvauksena toimii työskentely jossain AN:n toko-tapahtumassa, hallikaudella osallistujat maksavat 30e/3 kk.
Omatoimihäiriötreenit tulevat viikoittain julkaisuna AN omatoimihäiriötreenit Facebook-ryhmään aina viim. maanantaisin ja halukkaat treeneihin tulijat kommentoivat julkaisua keskiviikkoihin mennessä.

 

Uudet Facebook-ryhmät

AN tokokoulutukset
Ryhmä Auran Nuuskujen tokokoulutuksista kiinnostuneille. Tietoa Toko-toimikunnan järjestämistä kursseista, treeniryhmistä, koulutuspäivistä, mölli- sekä virallisista tokokokeista ja muista tapahtumista. Kursseille ja treeniryhmiin osallistuakseen tulee olla AN jäsen. Muut tapahtumat ovat mahdollisia myös ei-jäsenille. Ryhmässä kuitenkin voi olla ilman AN-jäsenyyttäkin.

AN omatoimihäiriötreenit
Ryhmä Auran Nuuskujen jäsenille, jotka kisaavat, ovat kisanneet tai muuten täyttää ryhmän tavoitteet. Koira ja ohjaaja kestävät häiriötä ja silti pystyvät keskittymään omaan työskentelyyn, koira on hallinnassa ja sitä pystyy pitäämään irti. Treeneihin sitoudutaan väh. 2kk kertaa kuukaudessa. Jos ilman pätevää syytä (koiran juoksu, oma/koiran sairaus, työeste tai näihin verrattava) sitoutuminen ei ole aktiivista, niin ryhmästä poistetaan.

 

 

 

Toko on kivaa!