Kokeet

LOPPUVUODEN KOKEET

ILMOITTAUTUMINEN KOEKALENTERIN KAUTTA.

31.10.2020 NOME-B AVO ja VOI, Parainen

Tuomari Pasi Majuri

Ilmoittautuminen 21.9.-12.10.

35€ tilille FI87 5014 0520 0047 90, Viite 8811. Huom ! 
Koemaksu jäseniltä 35€ ja ei jäseniltä 40€.
Kuitti maksusta toimitetaan koesihteerille ilmoittautumisen yhteydessä. Vain maksetut ilmoittautumiset huomioidaan. 

Etusija järjestävän yhdistyksen jäsenillä.


 

                            PIRKAN DAMIT

 

Pirkan Damit ovat epävirallinen, leikkimielinen joukkuekilpailu nuorille, korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME, WT). Kussakin joukkueessa on kolme koiraa.

Kilpailussa on nykyään kaksi eri sarjaa. Toinen on tarkoitettu yhdistyksille (alueelliset noutajakoirayhdistykset ja rotujärjestöt) ja toinen kennel- ja sekajoukkueille. Kumpaankin sarjaan otetaan max 15 joukkuetta. Etusija on ns. ykkösjoukkueilla eli jos yhdistys tai kennel ilmoittaa kaksi- tai useampaa joukkuetta, niin etusija on ykkösjoukkueeksi nimetyllä joukkueella. Tarvittaessa mukaan mahtuvat joukkueet arvotaan.

Auran Nuuskujen NOME-tmk sponsoroi joukkuekisaan osallistuvia sekä yksilökisaan osallistuvia ( joukkuekilpailun kriteerit täyttäviä ) maksamalla koirakoiden osallistumismaksun.

Ilmoita joukkueesi NOME-toimikunnan sähköpostiin, ensimmäinen ilmoittautuva joukkue on ykkösjoukkue jne.

Kisaan ilmoittaudutaan kuitenkin SNJ:n koekalenterin kautta ohjeiden mukaan, sen jokainen joukkue/ohjaaja hoitaa itse. Osallistumismaksun voi sitten hakea jälkikäteen toimikunnan sähköpostin AuranNuuskutNome@gmail.comkautta.

Tervemenoa edustamaan Auran Nuuskuja!

 

NOME-tmk.