Koulutus

MEJÄ-iltamat keskiviikkona 8.3.2023 Kennelpiirinmajalla klo 18, osoite Hiihtomajanpolku 20, Lauste

Tule kysymään ja kuuntelemaan, millainen laji on MEJÄ eli metsästyskoirien jäljestämiskoe. Paikalla pääset kyselemään lajista lajin konkareilta ja tutustumaan lajissa tarvittaviin välineisiin. 
Kahvitarjoilu, tervetuloa!

******************

MEJÄ-jälkientekokurssi keväällä 2023

Varsinais-Suomen kennelpiirin alueella vuosittain järjestettävä MEJÄ-jälkientekokurssi, jossa ensikertalaisille opetetaan MEJÄ-kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen teoriassa ja käytännössä.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä, tänä vuonna järjestämisvuorossa on Auran Nuuskut ry ja Salon Seudun Noutajien MEJÄ-toimikuntalaiset ovat mukana kouluttajina.

1. koulutuspäivä teoriaosuus Teams-koulutuksena lauantaina 25.3.2023 klo 8:00 - 16:00 2. koulutuspäivä käytännön maastoharjoitus Oripäässä 6.5.2023 alkaen klo 10.

Ensimmäisen koulutuspäivän teoriaosuus pidetään etänä Teams-koulutuksena. Kouluttajana MEJÄ-ylituomari Mikko Ahti.

Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse siitä, että Microsoft Teams -ohjelmisto on asennettu ja sen käyttö tuttua ennen koulutuksen alkua. Kurssin aikana ei ole käytettävissä teknistä tukea ohjelmisto-ongelmiin eikä kurssin aikana ehditä puuttua niihin. Päivä on tarkoitus pitää tiiviinä, joten huolehdithan tästä etukäteen. Jotta puhuminen olisi sujuvaa, pidäthän oman mikrofonisi kiinni ja ”nostat käden pystyyn” kun haluat puheenvuoron, avaten mikrofonin vasta sitten.

Toinen koulutuspäivä on käytännön maastoharjoituksia ja se pidetään ulkona pienemmässä ryhmässä, jossa mukana vain oman yhdistyksen jäseniä. Kouluttajina kokeneita AN MEJÄ-toimikuntalaisia. Laita päivät kalenteriin! Ilmoittautumiset ja tiedustelut Marja Asikainen aurannuuskujenmeja@gmail.com 14.3.2023 mennessä. Ilmoita nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, perustiedot koirasta.

************

Jälkiharjoitukset Kemiönsaarella huhtikuussa 2023

Huhtikuussa jälkien suunniteluharjoitus sekä mahdollisuus tehdä harjoitusjälki Kemiönsaarella, tarkoitettu kokeneemmille harrastajille. Tarkempi ajankohta selviää myöhemmin seuraa ilmoittelua AN kotisivuilla ja FB:ssa. Tiedustelut Acke Holmbergilta acke.holmberg@outlook.com