Koulutus

MEJÄ – jäljentekokurssi keväällä 2022

Varsinais-Suomen Kennelpiirin alueella vuosittain järjestettävä MEJÄ -jälkientekokurssi, jossa ensikertalaisille opetetaan MEJÄ -kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen teoriassa ja käytännössä.

SSN pitää kaikille kerhoille yhteisen teoriaosuuden Teams-luentona lauantaina 2.4.2022. Ilmoittautumiset teoria osuuteen ja erilliseen jälkipäivään 20.3.2022 mennessä sähköpostitse asikainenmarja@gmail.com  AN pitää käytännön maastopäivän omana harjoituksenaan kevään aikana. Päivä on lauantaina 7.5.2022 ja paikka Oripää. Seuraa ilmoittelua kotisivuilta ja FB:stä.

__

VOI-luokan jäljen suunnistamisharjoitus 16.4.2022, Kemiönsaari

Pääsiäislauantaina pidämme Kemiönsaarella maastoharjoituksen, jossa opetellaan kokeneen MEJÄ-harrastajan opastuksella suunnistamaan ja sijoittamaan maastoon VOI-luokan jälki ja sen tapahtumat.  Halutessaan osallistujilla on myös mahdollisuus verettää jälki ja harjoitella sen ajoa oman koiran kanssa seuraavana päivänä. Harjoitus järjestetään yhdessä Salon Seudun Noutajat ry ja Uudenmaan Noutajakoirayhdistys ry kanssa. 

Varsinainen harjoituspäivä on lauantaina 16.4.2022 klo 9:00

Mahdollisuus ajaa harjoitusjälki omatoimisesti seuraavana päivänä sunnuntaina 17.4.2022.

Harjoitusmaastojen saatavuuden vuoksi joudumme mahdollisesti rajoittamaan jäljestämisharjoituksen osanottajamäärää, joten kannattaa ilmoittautua ensimmäisten joukossa.

Ilmoittautumiset Marja Asikaiselle maaliskuun loppuun mennessä: asikainenmarja@gmail.com