Koulutus

Riistaantutustumispäivä 14.6.


Tiistaina 14.6.2022 Auran Nuuskujen jäsenillä on mahdollisuus tutustuttaa koiransa yleisimpiin koeriistoihin sekä ostaa variksia harjoitteluun. Pakastetut varikset maksavat 5 €/kpl. Hinta maksetaan ennakkoon Auran Nuuskujen tilille FI87 5014 0520 0047 90, viite 8840. Kuitti maksusta on lähetettävä sähköpostiin liisa.ewart@gmail.com 11.6. klo 18.00 mennessä.

Riistaan tutustuminen ja ostettujen varisten nouto on Nuuskujen kimppatreenipaikassa Turun Maariassa, osoite Paimalantie 369 klo 18-19. Riistaan tutustuminen on maksutonta. Tervetuloa!


Tinkan kuva: Markku Kastepohja


Kimppatreenit NOU/ALO-koirille huhti-kesäkuussa


Nome-toimikunta järjestää ohjatut kimppatreenit ajalla 5.4.-28.6.2022 joka tiistai klo 18.00-20.00 koirakoille, joilla on tähtäimessä suorittaa noutajien taipumuskoe tai harjoitella tavoitteellisesti noutajien metsästyskokeisiin.

Treeneihin ilmoittaudutaan kutakin treeniä edeltävällä viikolla keskiviikosta lauantaihin sähköpostitse osoitteella aurannuuskutnome@gmail.com. Treeneissä ohjaaja vaihtuu viikoittain ja hän on sähköpostilla yhteydessä treeneihin tuleville ennen treenikertaa. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin on mahdollista ottaa mukaan, ohjaaja päättää osallistujat ja muiden kanssa sovitaan etusija seuraavalle kerralle. Kukaan ei siis voi varata paikkaa kuin yhdelle viikolle, jolla varmistetaan mahdollisuus treeneihin mahdollisimman monille. Treenipaikka on Turussa Maarian altaan alueella, osoite Paimalantie 369.


kuva: Liisa Ewart


NOU/NOME -teoriaa ma 11.4.22 klo 18.30


HUOM! Tapahtuma pidetään aiemmin ilmoitetusta poiketen livenä 

Varsinais-Suomen Kennelpiiri ry:n tiloissa

Hiihtomajanpolku 20, Lauste.

( ent. Ketunkatu 1, jos navigaattori ei tunne Hiihtomajanpolkua )

Illan aikana käydään läpi noutajien taipumuskokeen (NOU) sisältö ja kulku.

Käydään harjoittelua (taippareihin, taippareiden jälkeen kohti NOME-kokeita) kohta kohdalta läpi.

Pyritään vastaamaan kysymyksiin ja antamaan ohjeita omaan harjoitteluunne.

Mieti siis valmiiksi mieltäsi askarruttavat kysymykset.

Muistathan, että ennen varsinaista lajiharjoittelua olisi hyvä olla tämä teoriakurssi käytynä!

Tarjolla kahvia ja pullaa.

Ennakkoilmoittautumiset 10.4. mennessä sähköpostitse lottajulia.gustafsson@gmail.com tai tekstiviestitse / WhatsAppilla numeroon 0505902717 / Julia.NOME/WT -koulutusta pääsiäisenä 17.-18.4.2022


Auran Nuuskut ja Salon Seudun Noutajat järjestävät yhdessä nome/wt-koulutusta su-ma 17.-18.4.2022 Turun seudulla. Kouluttajana toimii Pekka Tuomi, harrastajille tuttu WT-ylituomari sekä kokenut kouluttaja ja menestynyt kisaaja.  

Molempina päivinä järjestetään kaksi koulutusryhmää, aamupäivällä klo 9-12 ja iltapäivällä klo 13-16. Kuhunkin ryhmään hyväksytään enintään 6 koirakkoa. Koulutus tapahtuu dameilla.

Ilmoittautuminen Jyri Toivoselle osoitteeseen jyri.toivonen@outlook.com.

Ilmoittautumisaika on 21.3.-.4.4. Koulutuksen hinta on 45 euroa ja se maksetaan koulutuspaikan varmistuttua. Järjestävien yhdistysten jäsenillä on koulutuspaikkaan etusija.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita koirasi taso ja se, voitko osallistua koulutukseen kumpana päivänä tahansa. Koulutusajasta voi esittää toiveita. Ryhmäjako tehdään vasta ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koirakoiden tasoa parhaiten vastaavaksi. Koiralla on oltava vähintään NOU1-tulos.

Kuunteluoppilaat ovat tervetulleita kuuntelemaan koulutusta maksutta. Toivomme lajista kiinnostuneita paikalle vaikka vain piipahtamaan ja tutustumaan muihin harrastajiin ja katsomaan sekä kuuntelemaan, miltä noutajien rodunomainen harrastaminen näyttää.

Koulutuksen yhteyshenkilö on Jyri Toivonen, puh. 040 5604 041