TOKO-CUP

Auran Nuuskut ry.

Toko-Cup

 

 

  

40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Toko-toimikunta aloitti Toko-Cup kiertopalkinnon jakamisen. 

Palkinnon tarkoituksena on kannustaa jäseniä osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tokokokeisiin.

 

 

Toko-Cup säännöt:

1. Auran Nuuskujen jäsen osallistuu Toko-Cupiin automaattisesti vuosittain, mikäli hän osallistuu vähintään kahteen kolmesta vuosittain Auran Nuuskujen järjestämistä virallisista tokokokeista. Erillistä ilmoittautumista Toko-Cup-kisailuun ei tarvita.

2. Osallistujan tulee olla Auran Nuuskujen jäsen. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna hyvissä ajoin aina ennen vuoden ensimmäistä osakilpailua.

3. Toko-Cup pisteiden laskenta:

ALO-luokka: luokasta saadut pisteet kerrotaan kertoimella 1,6

AVO-, VOI- ja EVL luokat: ei kerrointa, vaan pisteet ovat suoraan luokasta saadut pisteet

Tämän jälkeen lasketaan kaikista osakilpailuista saadut pisteet yhteen ja jaetaan starttien määrällä (siis kahdella tai kolmella).

Parhaan pistekeskiarvon saanut koirakko on Toko-Cupin voittaja.

4. Mikäli kaksi tai useampi koirakko päätyy samaan pistekeskiarvoon; ylemmässä luokassa kilpaillut koirakko katsotaan voittajaksi.

Mikäli samaan pistemäärään päätyvät koirakot ovat kilpailleet samassa luokassa, verrataan ensin koirakoiden osakilpailujen kokonaisvaikutelman pistekeskiarvoa (ja jos siinäkin pistekeskiarvo on tasan, niin lasketaan taluttimetta seuraamisen pistekeskiarvo).

EVL-koirakoiden kohdalla verrataan ensin seuraamisen pistekeskiarvo ja sitten luoksetulon pistekeskiarvo.

5. Toko-toimikunta voi tehdä muutoksia Toko-Cup sääntöihin ja päättää viime kädessä kiertopalkinnon jakamatta jättämisestä tai Cupin lopettamisesta.

6. Toko-Cup voittaja palkitaan Toko-Cup kiertopalkinnolla sekä tokoon liittyvällä palkinnolla. Kiertopalkinnon mukana kiertää kansio, johon jokainen Toko-Cup voittaja on velvoitettu lisäämään kuvan nimien kanssa itsestään ja koirastaan. Kiertopalkinto ja kansio palautetaan Toko-toimikunnalle aina seuraavan vuoden viimeisen virallisen tottelevaisuuskokeen jälkeen. Jos Toko-Cup – osallistujalla on kolme perättäistä kiinnitystä samalla koiralla, saa hän pokaalin omakseen. Tokotoimikunta ostaa uuden pokaalin.
 

 

Turussa 1.5.2013 Toko-toimikunta
Sääntöjä päivitetty 1.10.2015