Jäsenasiat

Tervetuloa Auran Nuuskujen jäseneksi!
Jäsenenä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin ja olet etusijalla yhdistyksen järjestämissä kokeissa.

Jäsenenä saat myös jäsenlehtemme Räpylätassun, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa; ensimmäinen ja viimeinen lehti ilmestyvät paperiversioina ja kesän lehti on  nettijulkaisu. Lehdestä saat tietoa koulutuksistamme ja tapahtumistamme, siinä on juttuja koulutuksista, kursseista, jäsenilloista, leireistä ja muista tapahtumista. Etukannen sisäsivulta näet jokaisen lajin vastaavan, jolta voit tiedustella lisää lajista. Useammin päivittyvät tiedot löydät näiltä www-sivuilta.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen tai lähettämällä vastaavat tiedot jäsensihteerille sähköpostitse: anjasensihteeri@gmail.com Jäsenyytesi astuu voimaan, kun jäsenmaksu on maksettu ja on voimassa ko. kalenterivuoden loppuun. Voit liittää myös koko perheesi mukaan perhejäseninä, jolloin he ovat täysivaltaisia jäseniä, mutta eivät saa omaa lehteä. Kaikilla koulutuksiimme osallistuvilla tulisi olla oma jäsenyys voimassa.  Jäsenyys laskutetaan kalenterivuosittain.

Liittymällä samalla jäseneksi myös Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ), saat Nuusku-lehden neljä kertaa vuodessa. Nuusku on valtakunnallinen noutajalehti, jossa on asiantuntijoiden (mm. noutajakouluttajien, koetuomareiden, eläinlääkäreiden) kirjoittamia artikkeleita noutajan koulutuksesta, terveydenhoidosta, kokeista, näyttelyistä ja tapahtumista. Lisäksi SNJ:n jäsenenä sinulla on pääsy treenivinkkipankkiin, josta mm. löydät lisätietoja http://www.snj.fi

Halutessasi päättää jäsenyytesi, ilmoitathan tästä sähköpostitse jäsensihteerille.

Kaikissa jäsenasioissa sinua auttaa jäsensihteerimme
Milla Riihimäki  anjasensihteeri@gmail.com


LIITY JÄSENEKSI

Jäsenyys
Haluan jäsenmaksulaskuni...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.