Jäsenasiat

Auran Nuuskujen jäsenenä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin ja olet etusijalla yhdistyksen järjestämissä kokeissa. Huomioithan, että "Kokeessa etusija Auran Nuuskujen jäsenillä" tarkoittaa, että jäsenmaksusi on maksettu HYVISSÄ AJOIN ennen ilmoittautumisajan alkua.

Jäsenenä saat myös jäsenlehtemme Räpylätassun, joka ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Lehdestä saat tietoa koulutuksistamme ja tapahtumistamme, siinä on juttuja koulutuksista, kursseista, jäsenilloista, leireistä ja muista tapahtumista. Etukannen sisäsivulta näet jokaisen lajin vastaavan, jolta voit tiedustella lisää lajista. Useammin päivittyvät tiedot löydät näiltä www-sivuilta.

Liittyessäsi saat jäsenmaksulomakkeen, sekä viimeisimmän numeron jäsenlehdestämme. Mitä pikemmin maksat, sitä nopeammin jäsenyytesi astuu voimaan ja on voimassa ko. kalenterivuoden loppuun. Voit liittää myös koko perheesi mukaan perhejäseninä, jolloin he ovat täysivaltaisia jäseniä, mutta eivät saa omaa lehteä.

Samalla voit liittyä jäseneksi myös Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ), jolloin saat myös NUUSKU-lehden neljä kertaa vuodessa. Nuusku on valtakunnallinen noutajalehti. Siinä on asiantuntijoiden (mm. noutajakouluttajien, koetuomareiden, eläinlääkäreiden) kirjoittamia artikkeleita noutajan koulutuksesta, terveydenhoidosta, kokeista, näyttelyistä ja tapahtumista. Lisätietoja myös sivulta http://www.snj.fi

Ilmoitathan liittämiesi perhejäsenten nimet minulle, sillä maksukuittiin merkityt tiedot eivät valitettavasti välity jäsenrekisteriimme. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa! Jäsenmaksut löydät kohdasta Jäsenmaksut.

Halutessasi päättää jäsenyytesi, ilmoitathan tästä sähköpostitse jäsensihteerille.

Lisätietoja: anjasensihteeri@gmail.com

 

Uusi jäsenilmoitus

Jäsenyys *
Haluan jäsenmaksulaskuni... *

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.