PERUSTOTTELEVAISUUSKURSSI STARTTAA TOUKOKUUSSA 15.5. alkaen

2.4.2024

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 29.4.2024


Auran Nuuskut ry järjestää jäsenilleen ilmaisen viiden kerran perustottelevaisuuskurssin keskiviikkoisin 15.5. ja torstaisin 16.5.  alkaen pentuikäisille (4-9 kk) ja junnuille (10-18 kk). Kurssille otetaan korkeintaan 8 koirakkoa per ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmiä on kaksi keskiviikkoisin ja yksi (tarvittaessa kaksi) torstaisin. Ryhmäjako tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä koirakoiden iän mukaan  ja se ilmoitetaan kursseille päässeille kurssikirjeen yhteydessä.

Kurssipaikkana on ulkokenttä keskiviikkoisin Turun alueella ja torstaisin Raision Myllyn lähellä. Kurssilaiset saavat tarkemmat ohjeet kurssikirjeessä.  Ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 17.30, toinen klo 18.30. Koulutuksen kesto on n. 45-50 min.

Kurssi-ilmoittautumiset otetaan vastaan lomakkeella, joka on auki 29.4. klo 16:00 - 2.5.24.

Lomake löytyy yllä mainittuna aikana sivulta: Koulutus | Auran Nuuskut ry

Kurssi on suosittu ja kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan. Kurssille otetaan sisään koirakot tästä syystä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jotta kaikki halukkaat kuitenkin pääsisivät kursseille jossain vaiheessa, kurssilta ulosjääneille tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon seuraavalle kurssille.


Iloisin terveisin,

Kurssin kouluttajat: Terttu, Mirkka ja Elina